Tutaj będziemy załatwiać nasze tajemnicze sprawki :P
Z wiadomości, które dotychczas dostałam to jest tak (wklejam)
Iwona: wiesz co gdyby składać sie po 10 zl to moznaby kupić albo ogromny bukiet albo nieco mniejszy i bombonierke, np bukiet za 30 zl i bombonierke za 20? tylko nie wiem jak lepiej;pp musisz zdecydowac jako osoba dorosła XD. pozdro. moze kase przyniesiemy na wtorek?
Agnieszka: Wiesz co nie wiem czy akurat kwiatki chociaz to jest najłatwiej wybrać niech ini sie tez na ten temat wypowiedzą. Możemy sie np po 8 zł złożyć ztarczy na taki bukiet róż czy czegoś tam ale jeszcze jest jedna sprawa kto to kupi??
(ja to mogę kupić )
Czekamy jeszcze na wypowiedź Karoliny i Wioli
Gość
Kaja jak chcesz to możesz kupic, bo wiadomo, że bedzie wtedy wsyzstko ok;pp.
Propozycje są takie:
- robimy zrzutę po 10 zł. i kupujemy kwiatki i bombonierkę
- robimy zrzutę po 8 zł. i kupujemy kwiatki bądź lub bombonierkę lub coś innego xD
Ja jestem za pierwszą opcją i Iwona pewnie też
Jest jeszcze sprawa: czy rodzice dadzą wam po 10 zł.
A może ma ktoś inny pomysł jeszcze? Zapraszam do mówienie
Propozycje uwagi itd.
Kwiatki wręczyłybyśmy 21 października, bo pani K. ma urodziny 19 października.
Gość
tego a ja jeszcze sugeruje 1 pomysl ;p
-sciepa po 10 zl i mozna by kupic jakis perfum i do tego rozyczka xd
mi tak obojet xd
Perfum to śliska sprawa, nie wiadomo czy się pani K. spodobają (chociaż zakładam, ze jej się wszystko spodoba
)
KASA NA JUTRO!!! JEŻELI JUTRO BĘDZIE PRÓBA! xD Niech się ktoś zorientuje i napisze na tym forum czy jutro sobie gramy
Z Iwoną wszystko kupimy, znaczy ja kupię bombonierkę a potem z Iwoną na Brzęczkach po kwiatki pójdę
No właśnie! Dobrze, że o tym Iva wspomniała!
Iwono, ty sprytna bestio, o której powinnyśmy wszystkie być już na Brzęczkach? Jak myślisz?
(do profilu naszego zespołu na NK możesz w rubryce "czym się aktualnie zajmuję" możesz dopisać "a pewne osoby przygotowują się do matury " xDDD
)
EDIT! - 20.10.08 r.
DZIEWCZYNY! NIE WCHODZIMY DO SZKOŁY TYLKO CZEKAMY PRZED NIA! MUSICIE SIE PODPISAC NA KARTCE Z ZYCZENIAMI! JAK MI KTORA WEJDZIE TO DOSTANIE
A może lepiej się umówić na parkingu za szkołą? Żeby pani nie zobaczyła kwiatków?
Propozycje!
(pewnie tego nie przeczytacie ale dobra xDDD)
Gość
waćpanny, żyje tu ktoś?