Tutaj bêdziemy za³atwiaæ nasze tajemnicze sprawki :P
Z wiadomo¶ci, które dotychczas dosta³am to jest tak (wklejam)
Iwona: wiesz co gdyby sk³adaæ sie po 10 zl to moznaby kupiæ albo ogromny bukiet albo nieco mniejszy i bombonierke, np bukiet za 30 zl i bombonierke za 20? tylko nie wiem jak lepiej;pp musisz zdecydowac jako osoba doros³a XD. pozdro. moze kase przyniesiemy na wtorek?
Agnieszka: Wiesz co nie wiem czy akurat kwiatki chociaz to jest naj³atwiej wybraæ niech ini sie tez na ten temat wypowiedz±. Mo¿emy sie np po 8 z³ z³o¿yæ ztarczy na taki bukiet ró¿ czy czego¶ tam ale jeszcze jest jedna sprawa kto to kupi??
(ja to mogê kupiæ )
Czekamy jeszcze na wypowied¼ Karoliny i Wioli
Gość
Kaja jak chcesz to mo¿esz kupic, bo wiadomo, ¿e bedzie wtedy wsyzstko ok;pp.
Propozycje s± takie:
- robimy zrzutê po 10 z³. i kupujemy kwiatki i bombonierkê
- robimy zrzutê po 8 z³. i kupujemy kwiatki b±d¼ lub bombonierkê lub co¶ innego xD
Ja jestem za pierwsz± opcj± i Iwona pewnie te¿
Jest jeszcze sprawa: czy rodzice dadz± wam po 10 z³.
A mo¿e ma kto¶ inny pomys³ jeszcze? Zapraszam do mówienie
Propozycje uwagi itd.
Kwiatki wrêczy³yby¶my 21 pa¼dziernika, bo pani K. ma urodziny 19 pa¼dziernika.
Gość
tego a ja jeszcze sugeruje 1 pomysl ;p
-sciepa po 10 zl i mozna by kupic jakis perfum i do tego rozyczka xd
mi tak obojet xd
Perfum to ¶liska sprawa, nie wiadomo czy siê pani K. spodobaj± (chocia¿ zak³adam, ze jej siê wszystko spodoba )
KASA NA JUTRO!!! JE¯ELI JUTRO BÊDZIE PRÓBA! xD Niech siê kto¶ zorientuje i napisze na tym forum czy jutro sobie gramy
Z Iwon± wszystko kupimy, znaczy ja kupiê bombonierkê a potem z Iwon± na Brzêczkach po kwiatki pójdê
No w³a¶nie! Dobrze, ¿e o tym Iva wspomnia³a!
Iwono, ty sprytna bestio, o której powinny¶my wszystkie byæ ju¿ na Brzêczkach? Jak my¶lisz?
(do profilu naszego zespo³u na NK mo¿esz w rubryce "czym siê aktualnie zajmujê" mo¿esz dopisaæ "a pewne osoby przygotowuj± siê do matury " xDDD )
EDIT! - 20.10.08 r.
DZIEWCZYNY! NIE WCHODZIMY DO SZKO£Y TYLKO CZEKAMY PRZED NIA! MUSICIE SIE PODPISAC NA KARTCE Z ZYCZENIAMI! JAK MI KTORA WEJDZIE TO DOSTANIE
A mo¿e lepiej siê umówiæ na parkingu za szko³±? ¯eby pani nie zobaczy³a kwiatków?
Propozycje!
(pewnie tego nie przeczytacie ale dobra xDDD)
Gość
waæpanny, ¿yje tu kto¶?